Keblinger

Keblinger

Thursday, November 15, 2012

Sedarkan daku!!

dap dip dup..

Jangan explode wahai jantung.. dalam ketidaksedaran, di sini kita rupanya.. half way to become halal.. alhamdulillah.. banyak dugaan dan cabaran menuju kebahagiaan.. akhirnya membilang minggu sudah..

Macam-macam perasaan melanda.. persediaan itu penting menuju kebahagiaan dunia akhirat.. macam-macam difikirkan lately.. yang boleh dibuat sekarang berdoa yang terbaik..

doakan bersama ye

with love

Sunday, August 5, 2012

Biore FREE Bulan Kemerdekaan ^_^



Salam Ramadhan!!

Yeah!! ramadhan datang lagi.. walau dipertengahan bulan dah ni.. alia nak gak amek kesempatan mengucapkan Selamat Berpuasa khas pada readers yang sentiase VVIP dihatiku~~

alia tanpa malu segan nak tny ni.. sape pakai produk Biore?? ataupn nak try2 produk Biore ni..

Moh2 kite terjah link ni..

Haaa pada sape2 yang nak cube produk ni bole la register & ikot je arahan..
Start from 1st August 2012 to 30th September 2012..
15g ni x banyak tapi bole la nk bawak bekalan tok pejabat ke kn.. detak dalam handbag ke..

alia dah terima produk Hada Labo.. best gak pakai produk tu.. rase fresh n ringan je muke ni..

ok la.. setakat ni dulu nukilan alia.. bye guyzz..

till then,

Monday, June 18, 2012

Lovely June


This month totally bz dengan
Tunang's brother wedding,
Anta akak balik Jasin,
Keje as usual lah bz kn &
Driving class..

Sekadar coretan ringkas,

Alhamdulillah adik tunang telah pn selamat bernikah pada 1 Jun 2012, pada hari Jumaat penghulu segala hari, selepas Asar.. habis je kerja kawen belah lelaki, terus ke Jasin hantar akak.. tidur jasin semalam, esoknye sempatlah jalan Melaka sekejap.. makan Nyonya Aasam Laksa Kaw-Kaw weyh.. moh tengok tok terliur jp..


Wahhhh.. terliur tak? ke alia terliur sorang-sorang.. haha..

ok ok sambung cerita tadi..

paz tu terus bertolak ke Home Sweet Home.. Minggu-minggu berikutnye, bz pulak lah dengan driving class.. Syukur dapat cikgu yang betul2 mengajar n prihatin.. terkejut lak mase latihan pertama da suruh on the road.. bab yang on the road ni la alia kecut segala ginjal.. tapi manage to kuatkan semangat.. walaupn enjen mati kat traffic light.. wallauwweyhh,, dada kencang tak tahu nak discribe.. tapi once da kene, baru tau macam mane nak handle situasi tu.. so kepada yang belum berlesen, dont worry.. be happy.. biar kita salah kat tenaga pengajar, jangan salah kat Pegawai JPJ yang check tu nanti..

ok done..

for those who read this, plz do pray for me untuk dapatkan sekeping lesen yang tidak akan terbang so that alia dpt gunakan tok mencari rezky n ke jalan yang diredhaiNya..

Love,
Hye!! tak pasti lagi nk detak ape kat sini ^_^.. under construction